zakelijk

jaarvergaderingen

Braemhof biedt de perfecte setting voor uw jaarvergaderingen. Of het nu gaat om een meeting in besloten kring met het managementteam of een grote algemene vergadering, wij zorgen voor de juiste omkadering en alle voorzieningen.

Onze ruime zalen zijn geschikt voor zowel formele als informele jaarvergaderingen. U kunt rekenen op moderne audiovisuele apparatuur, comfortabele zitplaatsen en een professionele sfeer, die garant staan voor een efficiënt en effectief verloop van uw vergadering.

Ons ervaren team staat klaar om u te assisteren bij het plannen en organiseren van uw jaarvergadering. U kan vertrouwen op een vlekkeloze logistiek en technische ondersteuning en we houden rekening met uw cateringswensen, zodat u zich volledig kunt focussen op de inhoud van de bijeenkomst.

Wenst u de mogelijkheden te bespreken, neem dan contact met ons op.

Andere Opties

Bedrijfsfeesten

BEDRIJFSFEESTEN

Organiseert u jaarlijks een feest voor uw personeel? Doet u dat liever buiten uw bedrijf? Braemhof biedt u een locatie die voor een unieke sfeer zorgt, een plek waar uw personeel zich in een relaxte en ongedwongen sfeer kan verbinden met elkaar.

Bedrijfspresentaties

BEDRIJFSPRESENTATIES

Belangrijke presentaties vinden plaats buiten uw bedrijf. Braemhof zorgt voor de gepaste omkadering voor dit belangrijke moment, zodat u zich enkel hoeft te focussen op de presentatie zelf.

Seminaries

SEMINARIES

Braemhof biedt de ideale omgeving voor uw seminaries en zakelijke bijeenkomsten. Of u nu een grootschalig evenement organiseert of een klein seminarie voor een selecte groep professionals, u vindt er de faciliteiten en services die aan al uw wensen voldoen.