ZAKELIJK

ZakenluNchen

Braemhof is de perfecte bestemming voor uw zakenlunch. Ons restaurant staat garant voor een stijlvolle en professionele omgeving waar u kunt genieten van heerlijke gerechten terwijl u belangrijke zakelijke besprekingen voert.

Onze menukaart is zorgvuldig samengesteld met diverse culinaire hoogstandjes die de smaakpapillen prikkelen. Of u nu kiest voor een snelle lunch of een uitgebreid driegangenmenu, onze gerechten worden bereid met verse ingrediënten en oog voor detail.

Of het nu gaat om een zakelijke bijeenkomst, een onderhandeling of het versterken van klantrelaties, Braemhof zorgt voor de juiste sfeer en culinaire verfijning om uw zakenlunch tot een succes te maken.

Andere Opties

Bedrijfsfeesten

BEDRIJFSFEESTEN

Organiseert u jaarlijks een feest voor uw personeel? Doet u dat liever buiten uw bedrijf? Braemhof biedt u een locatie die voor een unieke sfeer zorgt, een plek waar uw personeel zich in een relaxte en ongedwongen sfeer kan verbinden met elkaar.

Bedrijfspresentaties

BEDRIJFSPRESENTATIES

Belangrijke presentaties vinden plaats buiten uw bedrijf. Braemhof zorgt voor de gepaste omkadering voor dit belangrijke moment, zodat u zich enkel hoeft te focussen op de presentatie zelf.

Jaarvergadering

JAARVERGADERINGEN

Voor belangrijke jaarvergaderingen wordt er wel eens voor een externe setting gekozen. Hebt u onvoldoende plaats in uw bedrijf, vindt er al een andere vergadering plaats of wilt u graag samenkomen in een smaakvolle locatie?