Feestzaal
Feestzaal Gent

Huwelijksfeesten

Bij Braemhof staan we klaar om van uw huwelijksfeest een onvergetelijke ervaring te maken in een sfeervol en prachtig decor. 

Wij maken graag tijd vrij om te luisteren naar uw ideeën en inbreng. Van de decoratie tot de muziek, van het aantal gasten tot speciale maaltijdwensen, u krijgt de vrijheid om het huwelijksfeest van uw dromen mee vorm te geven. En eens alles duidelijk is, nemen wij bij Braemhof de touwtjes in handen. Alles wordt voor u tot in de puntjes geregeld, zodat u volop kan genieten van het vieren van uw liefde en samen onvergetelijke herinneringen maken.

Aarzel niet om ons te contacteren, zodat we samen kunnen bekijken hoe we het huwelijksfeest van uw dromen kunnen realiseren.

Feestzaal Braemhof

Familiefeesten

Een familiefeest is de ideale gelegenheid om iedereen weer bij elkaar te brengen en bij te praten. Bij Braemhof vindt u de perfecte setting waar u samen met uw hele familie kunt genieten van heerlijk eten en drinken, terwijl u bijzondere momenten met elkaar deelt.

Hebt u eigen ideeën voor uw familiefeest om er een unieke gebeurtenis van te maken? Dat kan, alle accomodaties en mogelijkheden zijn aanwezig om er een gedenkwaardig familiefeest van te maken. Laat de organisatie van uw familiefeest met een gerust hart aan ons over. Neem plaats aan tafel bij Braemhof en laat u te verwennen met smaakvolle gerechten en verfrissende drankjes, met passie bereid door ons toegewijd team.

Wil je weten wat de mogelijkheden zijn?

Feestzaal Braemhof

Babyborrel

Het verwelkomen van een nieuw klein wonder in de wereld is een magische gebeurtenis, en u wilt niets liever dan dit vreugdevol moment met iedereen delen. De komst van een baby vergt natuurlijk ook heel wat tijd en energie. Daarom staat Braemhof klaar om u te helpen door de hele organisatie van uw babyborrel op zich te nemen.

Het enige wat u hoeft te doen is een datum te kiezen en aan te geven op welke manier u de komst van uw baby wilt vieren. Wij regelen daarna de rest, zodat u met een gerust hart kan toeleven naar het bijzondere moment. Bij Braemhof kan u dus genieten van een feilloze organisatie van de babyborrel, zodat u volop kunt genieten van deze speciale dag.

Wil je je babyborrel graag door ons laten organiseren?

Rouwtafel

Rouwtafel

Bij Braemhof begrijpen we de gevoeligheid die gepaard gaat met het organiseren van een rouwtafel. Ons toegewijde team staat voor u klaar om een een discrete en serene omgeving te creëren waarin u samen kan komen om te rouwen, herinneringen te delen en elkaar te troosten. We luisteren naar uw wensen en zorgen voor een zorgvuldig samengestelde rouwtafel, met smaakvolle gerechten en verse ingrediënten. 

We begrijpen dat elke rouwtafel uniek is en passen ons aan om aan uw specifieke behoeften en dieetwensen tegemoet te komen. U kan beschikken over alle formaten van zalen en kiezen voor zowel warme gerechten els eenvoudige broodjesmaaltijden. 

Stuur ons uw wensen door via e-mail of bel ons rechtstreeks tijdens de kantooruren op het nummer +32 9 231 03 16 (niet tussen 12u en 14u30) voor meer informatie.

Feestzaal Braemhof

Communie/lente feesten

Een rustig drankje, een heerlijk etentje en gezellig samenzijn met familie en vrienden, terwijl de kinderen zich vermaken in de speeltuin of het springkasteel. Het organiseren van zo’n bijzonder feest vergt veel inspanning en tijd. Daarom staat Braemhof klaar om u volledig te ontlasten, zodat jullie als ouders ook optimaal kunnen genieten. Wij zorgen voor alles wat u wenst en maken er een prachtige dag van, waarbij u kunt ontspannen en volop genieten van het moment.

Laat Braemhof u helpen om er een betoverend communiefeest van te maken, waarbij we gezelligheid, gastvrijheid en het creëren van een onvergetelijke ervaring voor uw gezin en gasten voorop stellen.Wij nemen in alle vertrouwen de organisatie van uw communie-of lentefeest op ons, zodat u zich kunt concentreren op het vieren van deze bijzondere mijlpaal in het leven van uw kind.

Wil je de organisatie van je communiefeest of lentefeest aan ons toevertrouwen?

Feestzaal Braemhof

verjaardagen

Ongeacht uw leeftijd, op uw verjaardag verdient u in het middelpunt van de belangstelling staan. Bij Braemhof bieden we u een uitgebreide keuze aan menu’s, zodat u zelf kunt bepalen wat u wil. We streven ernaar om helemaal aan uw wensen te voldoen en u op uw verjaardag maximaal te verwennen.

Laat ons weten met hoeveel mensen u uw verjaardagsfeest wilt vieren, en wij zorgen ervoor dat alles tot in de kleinste details is geregeld om u de perfecte verjaardag te bezorgen. Ons toegewijde team staat klaar om aan al uw behoeften te voldoen en ervoor te zorgen dat u en uw gasten een onvergetelijke ervaring beleven. Op het einde van de dag kan u erop rekenen om met een meer dan tevreden gevoel naar huis te gaan, klaar voor de volgende verjaardag!

Wil je graag je verjaardagsfeest door ons laten organiseren?

Feestzaal Braemhof

doopfeesten

Als kersverse trotse ouders wilt u niets liever dan uw pasgeboren baby aan de hele wereld te tonen. Iedereen verlangt ernaar om kennis te maken met uw kleine spruit. Het ontvangen van gasten thuis kan echter erg vermoeiend zijn. Bij ons regelen we alles tot in de puntjes, zodat u alleen maar hoeft te beslissen aan wie u uw kleine wonder wilt voorstellen en wanneer u dat graag zou willen doen.

Bij Braemhof begrijpen we dat elk doopfeest uniek is. Ons ervaren team staat klaar om aan uw specifieke wensen tegemoet te komen en zorgt ervoor dat uw doopfeest een onvergetelijke ervaring wordt. Of u nu een intiem feest wenst of een grootschalig evenement, wij werken op maat om aan uw behoeften te voldoen.

Wil je de organisatie van je doopfeest aan Braemhof toevertrouwen?

jubileum

Of u nu 5, 25 of al 50 jaar gelukkig getrouwd bent, elk jaar samen verdient een speciale viering. Bent u op zoek naar een intiem samenzijn of wilt u juist luidkeels delen hoe gelukkig u bent met elkaar? Bij Braemhof creëren we het feest dat u in gedachten heeft.

Samen met u bespreken we graag uw wensen en voorkeuren voor het feestmenu. Of u nu verlangt naar een culinair hoogstandje of klassieke gerechten, wij zorgen voor een overheerlijke maaltijd die uw smaakpapillen zullen prikkelen. Daarnaast creëren we een onvergetelijke sfeer waarin liefde en verbondenheid centraal staan.

Wil je binnenkort een jubileum vieren en graag meer weten over de mogelijkheden?