Zakelijk

Meetings

Onze stijlvolle ruimtes bieden een ideale omgeving voor productieve vergaderingen, presentaties en brainstormsessies. Alle accomodaties m.b.t. audio en beeldapparatuur zijn aanwezig om alles vlot te laten verlopen.

EVENEMENTEN

Of het nu om een personeelsfeest gaat of een andere bijeenkomst, Braemhof vormt de perfecte setting voor uw evenement. Ons professionele team staat voor u klaar om mee te denken om van uw evenement een waar succes te maken.

Braemhof, dé locatie voor zakelijke evenementen!

Bij ons kunnen zowel meetings, bedrijfspresentaties als corporate events plaatsvinden. We gaan graag met u in gesprek om uw wensen te bespreken en streven ernaar om deze helemaal in te willigen. Wij begrijpen echter ook dat business niet altijd serieus hoeft te zijn. Daarom organiseren wij ook verschillende soorten feesten en evenementen voor bedrijven, maar ook als service club of school bent u meer dan welkom.

Onze veelzijdige locatie biedt diverse ruimtes die geschikt zijn voor zowel kleine vergaderingen als grootschalige presentaties. Met moderne faciliteiten en een stijlvolle ambiance creëren wij de perfecte omgeving voor uw zakelijke bijeenkomst. Bovendien kunt u rekenen op onze ervaren cateringdiensten, waarbij we heerlijke gerechten serveren die passen bij uw evenement en smaakvoorkeuren.

Bedrijfsfeesten

Bedrijfsfeesten

Organiseert u jaarlijks een feest voor uw personeel? Doet u dat liever buiten uw bedrijf? Braemhof biedt u een locatie die voor een unieke sfeer zorgt, een plek waar uw personeel zich in een relaxte en ongedwongen sfeer kan verbinden met elkaar.

Bedrijfspresentaties

Bedrijfspresentaties

Belangrijke presentaties vinden plaats buiten uw bedrijf. Braemhof zorgt voor de gepaste omkadering voor dit belangrijke moment, zodat u zich enkel hoeft te focussen op de presentatie zelf.

Jaarvergadering

Jaarvergaderingen

Voor belangrijke jaarvergaderingen wordt er wel eens voor een externe setting gekozen. Hebt u onvoldoende plaats in uw bedrijf, vindt er al een andere vergadering plaats of wilt u graag samenkomen in een smaakvolle locatie?

Zakenlunchen

Zakenlunchen

We bieden niet alleen een buitengewone culinaire ervaring voor speciale gelegenheden, maar ook voor zakelijke ontmoetingen. Als je als drukke professional op zoek bent naar een smaakvolle en geslaagde lunch of diner, dan ben je bij ons aan het juiste adres.

Seminaries

Seminaries

Braemhof biedt de ideale omgeving voor uw seminaries en zakelijke bijeenkomsten. Of u nu een grootschalig evenement organiseert of een klein seminarie voor een selecte groep professionals, u vindt er de faciliteiten en services die aan al uw wensen voldoen.

Braemhof

Ale dagen open vanaf 12u00 – Maandag gesloten
Braemkasteelstraat 6, 9050 Gent – België – +32 9231 03 16
Email: info@Braemhof.be
BTW nummer : BE0648.810.927