Alles over onze menukaart

Suggestiemenu's

Wildmenu

Glas champagne aangeboden van het huis

 

Wildkroketjes / vadouvanemulsie / witloof

of

Hazenpaté / marmelade van kweepeer / ingelegde ajuin

Hazenrug / schorseneer / witloof / appelcrémeux

of

Hertenfilet / spruit / witloof / peer / kruidenjus

Beide gerechten worden geserveerd met amandelkroketjes

Sabayon met rood fruit (+/- 20 min)

of

Pavlova van framboos en limoen

Menu € 73,00 p.p.

Typisch belgisch

Garnaalkroket (1 stuk) 

of 

Carpaccio van hert / witloof / truffel / walnoot

of

Witloof-ham kroketjes (2 stuks)

Chateaubriand  | verse frieten | frisse salade

of

Zeebaars / groenten volgens ritme van de natuur / krielaardappel / mousselinesaus

Tarte tatin met vanilleijs

of

Dame blanche

 Menu €58,00 p.p. 

Marktmenu (van dinsdag tem vrijdag )

Kaaskroket (1 stuk)

of

Vitello tonnato

Varkenswangetjes / Luikse stroop / verse frieten / salade

of

Surprise dish 

Chocolademousse

of

Ijscreatie met praliné

Menu € 48,00 p.p.

Menu à la carte

Suggesties

Hazenpaté

19
Marmelade van kweepeer / ingelegde ajuin

Wildkroketjes

20
Vadouvanemulsie / witloof

Bisque van kreeft

15
brioche | garnaaltjes

Witloof-ham kroketjes (2 stuks)

19

Vitello tonnato

18

Tataki van tonijn

23
Tonijn | komkommer | wasabi | wortel en knolselder

 

Kaaskroketten 1 – 2

15-19
Peterselie | mosterdmayonaise | parmezaan

Garnaalkroketten 1 – 2

17-23
Garnalen | peterselie | mosterdmayonaise

Duo van kroket

20
Garnaal | kaas | peterselie

Carpaccio van zalm

19
komkommer | zure room

Soep van de dag

9

SUggesties

Roggevleugel

36
spinazie / aardappelmousseline

Zeebaars

37
groenten volgens het ritme van de natuur | krielaardappel | mousselinesaus

Hazenrug

36
schorseneer / witloof / appelcrémeux

Hertenfilet

38
spruit / witloof / peer / kruidenjus

Pasta met truffel

28
parmezaanse kaas

VIS

Kabeljauwhaas

37
kabeljauw | nantuasaus | aardappelmousseline

Scampi’s van de chef

28
getomateerde saus | verse frieten | salade

Scampi’s look

28
verse frietjes | salade

Kortgebakken tonijnsteak

38
bearnaise | verse frieten | salade

Salades

Salade geitenkaas

25
jonge sla | noten | spek | druiven

Salade exotique

26
jonge sla | kip | scampi’s | spek | ananas

KIDS

Gehaktballetjes

14
tomatensaus | frietjes of puree

Vol au vent

16
appelmoes | verse frieten

Spaghetti bolognese

14

Fish & chips

17

vlees

Vol au vent

26
hoevekip | bladerdeeg | verse frieten

Varkenswangetjes

27
Luikse stroop | verse frieten | salade

Spaghetti bolognese

18
(enkel van dinsdag tot vrijdag)

Rin eye Holstein

34
verse frieten | frisse salade

Chateaubriand

33
verse frieten | salade

Côte à l’os (+- 30 min.) 2 personen

72
Belgisch wit blauw rund 4 weken gerijpt | verse frieten | frisse salade

Wildburger

28
Gorgonzola | gekarameliseerde ui | Ierse stout | frisse groenten | verse frieten

veggie

Kaaskroketten 1 – 2

15 - 19
peterselie | mosterdmayonaise | parmezaan

Veggie salade geitenkaas

24

Veggie Braemburger

28
100% plantaardige burger | gorgonzola | Ierse stout | gekarameliseerde ui |frisse groeten | verse frieten

Side dish

Tomatensalade

6

Coleslaw

6

huisbereide sauzen

Groene pepersaus

3

Archiduc

3

Bearnaise

3

Kruidenboter

3

 

Crème brûlée

11
huisbereide custardcrème

Dame blanche

11.5
vanilleroomijs | chocoladesaus

Ijssoufflé

12
Grand Marnier

Ijscreatie van onze huispatissier "De Brabander"

12
vanille | praliné | gezouten karamel

Café glacé

14

 

Chocolademousse

12
donkere chocolade | vanilleslagroom

Huisgemaakte ‘moelleux au chocolat’ met vanille-ijs

14
callebaut 70% | seizoensfruit

Pavlova van framboos

13

Tarte tatin

12
Vanilleijs

Sabayon

16
rood fruit

Goesting?
Reserveer hier uw tafel

Weekmenu

Reserveer en geniet

Welkom bij restaurant Braemhof in Gent, waar u kunt genieten van een gevarieerd aanbod aan heerlijke gerechten. Ontdek hier ons suggestiemenu, weekmenu, en onze volledige menukaart met voor- en hoofdgerechten, desserten, pannenkoeken en ijs. Onze uitgebreide drankenkaart biedt de perfecte aanvulling op uw maaltijd. Reserveer vandaag nog en beleef een culinaire ervaring om nooit te vergeten.